Ajtónyitás SOS

[section title=”Section” id=”section4″ wide=true] [/section] [fluid][html ]

Ajtónyitás, ajtózárás

Lehet ünnepnap, lehet munkaszüneti nap, lehet éjszaka, vagy nappal, az ajtó ha nem nyílik, ha nem záródik, nem lehet várni vele. Nem lehet nyitott ajtót otthagyni, vagy egy fontos ajtón kellene bejutni, hívjon és azonnal megyünk. Ha személyi sérülés, vagy vagyoni biztonság forog veszélyben, akkor a leggyorsabban érkezünk a helyszínre, minden más munkát megelőzve. Az ilyen nyitás, vagy zárás munkák mindig prioritást élveznek és SOS-ben végezzük őket extra költség nélkül.

☏ 06 80 81 80 80

Tartsa a telefonszámunkat olyan helyen ahol akkor is megtalálja, ha kizárta, vagy bezárta magát. Írja be a számunkat a mobiltelefonjába! Lakatnyitás, ajtónyitás, zárnyitás, legális széfnyitás biztonsággal, gyorsasággal, szakszerűen tőlünk!

Ajtómentés, roncsolásmentes ajtónyitás

A legtöbb zárat házilag csak roncsolással tudja kinyitni. Ne próbálkozzon vele! Szakembereink több évtizedes tapasztalattal állnak neki a zár nyitásának és így a legtöbb esetben elkerülhetővé válik az ajtó roncsolása.

Betörés utáni ajtózár helyreállítás

Betörés esetén nem csak zárat kell cserélni, de a roncsolt ajtót is helyre kell állítani. Az ajtót esztétikussá, zárhatóvá és biztonságossá kell tenni. Hívja szakemberünk és bízza profikra az ajtózárral kapcsolatos munkákat!

Hívjon és azonnal indulunk!

Ajtó nyitás, ajtó zárás Budapesten és Pest megyében

Budapest összes kerületében és Pest megye bármely településén vállaljuk az azonnali ajtónyitás szolgáltatásunk. Hívja ügyfélközpontunk és azonnal küldjük Önhöz a zárszerelőnket.

Ajtó nyitás, ajtó zárás Magyarország nagyvárosaiban

A legtöbb nagyvárosban dolgozik ügyeletes zárszerelőnk, vagy van hivatalos zárszerviz partnerünk. Hívja telefonszámunk és az Önhöz legközelebbi nagyvárosból azonnal indítjuk a zárszerelőnket.

Autó nyitás

Bárkivel előfordulhat, sőt talán Önnel is előfordult már, hogy bezárta a slusszkulcsot az autójába. Szakembereink az autó ajtót roncsolás-mentesen és kármentesen nyitják. Nem kell kétségbe esni, csak hívjon minket telefonon.[/html][/fluid] [section title=”Section” id=”section7″ wide=true] [/section]