Zárjavítás SOS

Zárjavítás

A zár bármikor elromolhat. Zárjavításra bármikor szüksége lehet. Cégünk éjjel-nappal, a hét minden napján, munkaszüneti és ünnepnap is vállalja, hogy egy elromlott zárát megjavítjuk. A legtöbb esetben képesek vagyunk a helyszínen megjavítani a zárat, de előfordulhat, hogy csak árajánlatot tudunk adni és egy további egyeztetett időpontban kerül sor a javításra.

Számunkra a legfontosabb az Ön elégedettsége szolgáltatásunkkal. Ezért a zárjavítást minden esetben az Önnel való egyeztetéssel oldjuk meg.

Amennyiben lehetséges, a zárat nem cseréljük, hanem javítjuk. Felmérjük, hogy érdemes-e javítani és ár-érték arányban jobban jár-e az ügyfelünk a zár javításával, mint a zár cseréjével. Nem mindegy, hogy milyen külső bontással jár a zár cseréje, lehet-e egyáltalán roncsolás nélkül cserélni a zárat, vagy az egyetlen megoldás a zárjavítás.

Vállaljuk speciális zárak, elektronikus zárrendszerek, digitális beléptető rendszerek javítását, szervizelését.

A zárjavítás mellett érdemes megemlíteni a zár karbantartását amire elsősorban a nagy igénybevételnek kitett zárrendszereknek van szükségük a zökkenőmentes folyamatos működéshez.

☏ 06 80 81 80 80

Tartsa a telefonszámunkat olyan helyen ahol akkor is megtalálja, ha kizárta, vagy bezárta magát. Írja be a számunkat a mobiltelefonjába!

Lakatnyitás, ajtónyitás, zárnyitás, legális széfnyitás biztonsággal, gyorsasággal, szakszerűen tőlünk!

Betörés utáni ajtózár helyreállítás

Betörés esetén nem csak zárat kell cserélni, de a roncsolt ajtót is helyre kell állítani. Az ajtót esztétikussá, zárhatóvá és biztonságossá kell tenni. Hívja szakemberünk és bízza profikra az ajtózárral kapcsolatos munkákat!

Zárjavítás éjjel nappal

A zár bármikor felmondhatja a szolgálatot. Hívja ügyfélszolgálatunk és éjjel nappal, az év 365 napján küldjük szakemberünk egy mobil szervizautóval. Munkaszüneti és ünnepnap sem számolunk fel extra kiszállási díjat.

Áraink
Áraink versenyképesek, gondolva az Ön pénztárcájára a legkedvezőbb árat próbáljuk nyújtani. Folyamatosan figyeljük a piaci árakat és igyekszünk a konkurenciáink árainál olcsóbban kínálni szolgáltatásainkat.

A helyszíni felmérés után árajánlatot adunk a zárcseréről és a járulékos költségekről (pl. kulcsmásolás, beépítési kellékanyagok)

Hívjon és azonnal indulunk!