Zárnyitás SOS

Zárnyitás

Nem tud bejutni a lakásába, vagy az irodájába? Azonnali zárnyitásra van szüksége?

Zárnyitás szolgáltatásunkat céges és lakossági ügyfeleinknek egyaránt kínáljuk. Abban az esetben, ha zárnyitásra lenne szüksége, hívja ügyfélszolgálatunk és a lehető leghamarabb a rendelkezésére áll szakemberünk.

Speciális zárak nyitását és különleges kulcsok készítését, sokszorosítását is vállaljuk.

A legtöbb munkát a helyszínen azonnal el tudjuk végezni, a legtöbb zárat azonnal ki tudjuk nyitni.

Zárnyitás esetén fokozott figyelmet fordítunk a biztonságra és az ajtó épségére. Magasan képzett szakembereink rongálásmentes, tiszta munkát végeznek.

☏ 06 80 81 80 80

Tartsa a telefonszámunkat olyan helyen ahol akkor is megtalálja, ha kizárta, vagy bezárta magát. Írja be a számunkat a mobiltelefonjába!

Lakatnyitás, ajtónyitás, zárnyitás, legális széfnyitás biztonsággal, gyorsasággal, szakszerűen tőlünk!

Zárnyitás éjjel nappal

A zár bármikor felmondhatja a szolgálatot. Hívja ügyfélszolgálatunk és éjjel nappal, az év 365 napján küldjük szakemberünk egy mobil szervizautóval. Munkaszüneti és ünnepnap sem számolunk fel extra kiszállási díjat.

Áraink

Áraink versenyképesek, gondolva az Ön pénztárcájára a legkedvezőbb árat próbáljuk nyújtani. Folyamatosan figyeljük a piaci árakat és igyekszünk  a konkurenciáink árainál olcsóbban kínálni szolgáltatásainkat.

A helyszíni felmérés után árajánlatot adunk a zárcseréről és a járulékos költségekről (pl. kulcsmásolás, beépítési kellékanyagok)

Hívjon és azonnal indulunk!

06 80 81 8080

 

Ajtómentés, roncsolásmentes ajtónyitás

A legtöbb zárat házilag csak roncsolással tudja kinyitni. Ne próbálkozzon vele! Szakembereink több évtizedes tapasztalattal állnak neki a zár nyitásának és így a legtöbb esetben elkerülhetővé válik az ajtó roncsolása.

Ajtó nyitás, ajtó zárás Budapesten és Pest megyében

Budapest összes kerületében és Pest megye bármely településén vállaljuk az azonnali ajtónyitás szolgáltatásunk. Hívja ügyfélközpontunk és azonnal küldjük Önhöz a zárszerelőnket.

Ajtó nyitás, ajtó zárás Magyarország nagyvárosaiban

A legtöbb nagyvárosban dolgozik ügyeletes zárszerelőnk, vagy van hivatalos zárszerviz partnerünk. Hívja telefonszámunk és az Önhöz legközelebbi nagyvárosból azonnal indítjuk a zárszerelőnket.

Autó nyitás

Bárkivel előfordulhat, sőt talán Önnel is előfordult már, hogy bezárta a slusszkulcsot az autójába. Szakembereink az autó ajtót roncsolás-mentesen és kármentesen nyitják. Nem kell kétségbe esni, csak hívjon  minket telefonon.